Årsberättelse 2020 SORK

av admin — Kategori: UncategorizedKommentarer inaktiverade för Årsberättelse 2020 SORK

Årsberättelse 2020 för Skånes Offroad Klubb

Under 2020 löste ca 30 familjer medlemskap i SORK.  Vi hade planer att arrangera Skånetrail som vanligt med fem deltävlingar men pga. Covid 19 utbrottet i våras fick två tävlingar ställas in. Lyckligtvis hann vi med fyra stycken på hösten. Vi införde en del förändringar för att göra tävlingarna så säkra som möjligt. Matserveringen ställdes in och vi såg till att avstånd hölls. Även ordentliga tvättmöjligheter erbjöds och vi har upplevt det som om alla känt sig trygga. Tävlingarna har hållits i Osby och totalt har 11 ekipage deltagit i fyra klasser under året. Vi hjälps alla åt att lägga banor och ingen behöver köra svårare terräng än vad de tycker de och bilen klarar av.  Klass 1 kör i lättast terräng och här passar 4-hjulsdrivna bilar som inte är höjda. Vill man ha lite större utmaning och har en höjd bil så passar klass 2 bättre.  Har man bur och 4-punktsbälte så kan man även köra i klass 3 och 4.

SORK hade även planer på anordna tio träffar men det var bara sex stycken som kunde arrangeras i år. Dessa hölls i Osby och Boarp. Även Höstfesten och Luciaträffen fick tyvärr ställas in.

Styrelsen har jobbat på distans med att skaffa nya områden till oss att köra på men då allt har varit extremt trögt i år så vi tar nya krafttag inför 2021. Styrelsen uppmanar medlemmarna att ta kontakt med markägare med lämplig terräng. Finns intresse så hjälps vi åt att gå vidare med tillstånd mm

 

Mikael Svensson

Ordförande

 

 

Kommentarer inaktiverade.