Kombinerad träff och tävling den 24 mars på Offroadbanan

av admin — Kategori: UncategorizedKommentarer inaktiverade för Kombinerad träff och tävling den 24 mars på Offroadbanan

KOMBINERAD träff och Trial-träning på offroadbanan 24:e mars.

Ni som är träffsugna och lite nyfikna på vad trial innebär skall självklart komma på denna träff. Vi kommer ha ett fritt körområde på ca 5 ha yta som erbjuder från lite enklare terräng för modifierade standardbilar till riktigt extrema slingor med backar och surhål. Vi kommer ha Trial-träning på samma område som träffen och träningsområdet kommer att vara inhägnat. Banor kommer att vara anpassade för originalbilar till prototyp.

Efter maten bryter vi för trial-träningen för att kunna prata med trialförarna och teknikerna samt att ge information om tävlingsreglerna mm för nya tävlingssugna. Är ni sugna kommer ni även få testa trialbanorna med er egen bil. Ni kommer självklart får all hjälp och support ni behöver.

Träffen börjar klocka 10.00 och grillen står varm vid 13.00. Ta själva med det ni vill äta!

En stor parkering till er med bil & släp är ordnad, ni kommer ut på banan från parkeringen och oregistrerade bilar funkar fint! Bilarna skall inte låta onödigt mycket! Ta med presenning som ni lägger under bilen när den står parkerade.

Vägbeskrivning finns på www.offroadbanan.se GPS: 56.414823,13.987051

Avgift SORK medlemmar: 300kr. Ej medlem 400kr. Medlemsavgift kan lösas på plats.

Är det någon som har möjlighet att hämta släpet i Flyinge?

Träffledare: Daniel Möller 072-9814002

Trial-träning: Vi träffas kl 9.00 för att bygga 3-5 gemensamma banor. Mat kommer inte säljas på plats men en grill kommer att finnas. Klassindelning på bilarna enligt SORKs hemsida och området är avlyst. SKRIV om ni kan komma!

Kommentarer inaktiverade.