Informationsbrev

av admin — Kategori: UncategorizedKommentarer inaktiverade för Informationsbrev

Information från SORK

 

Nu har ännu ett trevligt SORK-år förflutet. Årsmötet kommer traditionsenligt att hållas i Göran Fribergs garage den 21 januari kl 15.  Välkomna!

 

Även i år har vi använt Offroadbanan i Osby med sin underbara terräng för både träffar och träningar men det stora arrangemanget var Nordic trial.

 

Hemsida

Ni glömmer väl inte att hålla koll på vår hemsida. www.sork.org.  Här hittar ni aktuell information om klubben och dess arrangemang. SORK har också en Facebookgrupp som ni är välkomna till.

 

Träffar

SORK har anordnat 3 träffarna under året.  Vill du hjälpa till med att arrangera roliga träffar så hör av dig. Är vi fler som är med och arrangerar så kan vi hålla fler träffar. Alla är välkomna och lika så nya idéer.  Vi gör det här för att ha kul tillsammans.

 

Har ni kontakt med någon markägare med lämplig terräng där vi får vara så kontakta någon i styrelsen så hjälps vi åt att gå vidare med tillstånd mm

 

Trial

SORK har arrangerat 5 tävlingar under året, 3 Skånetrials tävlingar och 2 tävlingar i samband med andra klubbar.

Tanken med vår Skånetrial är att det ska finnas en klass som passar alla terrängbilar. Har du inte ännu provat på så är du extra välkommen.  Vi hjälps åt att lägga banor och ingen behöver köra svårare terräng än vad de tycker de och bilen klarar av.  På dessa arrangemang krävs ingen licens eller vagnbok

 

2023 var det Sveriges tur att arrangera Nordic trial. Som enda klubb i Sverige som aktivt håller på med denna tävlingsverksamhet så föll det på oss att hålla i det hela. Vi samarbetade med Borås Jeepklubb som har ett underbart körområde som passar alla klasser.  Arrangemanget ägde rum den 22 april samtidigt som Borås hade en stor träff. Det deltog 36 ekipage i 5 klasser och det var den största trialtävlingen i Sverige på väldigt länge. Det kom deltagare från Sverige, Norge, Danmark samt Finland och mycket publik kom för att titta på trial i världsklass. Det var 8 Svenska ekipage och alla gjorde fina resultat.  Sverige tog hem 7 pokaler. Många funktionärer ställde upp och möjliggjorde för oss att genomföra detta och vi passar på att tacka er igen! Det blev en lyckad tävling som vi kan vara mycket nöjda med.

 

Vi anordnade även en Svenska cupen tävling i Hästveda samtidigt som Hästvedas offroadsektion hade träff. Klasserna i Svenska cupen skiljer sig från de vi har i Skånetrialen men i Terrängtouringklassen kan alla bilar köra (för öppna bilar krävs ”hockeymål”), så det finns en klass för alla även här.

 

Medlemskap

Familjemedlemskap gäller alla i familjen som är folkbokförda på samma adress.

Betala in 300 kr på SORKs BG 5167-4158 och skriv ditt namn och personnummer i meddelandefältet.

Maila sedan övrig information till info@sork.org

Bara medlemmar får rösta på årsmötet.

 

Det är viktigt att du mailar information om alla i familjen som vill vara medlemmar

 

  • Namn
  • Personnummer
  • Mailadress
  • Adress
  • Telefonnummer

 

Det är angeläget att vi får alla uppgifter annars kan vi inte lägga in er i SBFs medlemsregister och då kan ni inte utnyttja ert medlemskap där eller få ut eventuella licenser.

 

God JUL och Gott Nytt SORK-År!

Önskar SORKs styrelse

 

via Marie Löthman

Kommentarer inaktiverade.