SORK önskar GOD JUL & GOTT NYTT År!

av admin — Kategori: UncategorizedKommentarer inaktiverade för SORK önskar GOD JUL & GOTT NYTT År!

Information från SORK

Även i år får vi tyvärr se tillbaka på ett annorlunda år pga. Covid 19. Vi planerar att hålla ett fysiskt årsmöte den 23 januari kl 15 hos Göran om folkhälsomyndigheterna tillåter sammankomster då.  Vi skickar ut en dagordning som vanligt och ni är välkomna att maila in synpunkter och förslag på atos@calypso.se. senast 2021-01-07. Detta gäller även om ni själva inte kan närvara på mötet. Styrelsen har jobbat på distans även detta år och vi har använt Offroadbanan i Osby och Boarp för både träffar och träningar.

Har ni kontakt med någon markägare med lämplig terräng där vi får vara så kontakta någon i styrelsen så hjälps vi åt att gå vidare med tillstånd mm

Hemsida

Ni glömmer väl inte att hålla koll på vår hemsida. www.sork.org.  Här hittar ni aktuell information om klubben och dess arrangemang. SORK har också en facebookgrupp som ni är välkomna till.

Träffar

SORK har anordnat 5 träffarna under året och i samband med dessa har det även funnits möjlighet att träna trial. Vi valde att ställa in Höstträffen och satsa på Luciaträffen i stället eftersom vi då var ute och det blir lättare att hålla avstånd.

Trialtävlingar

SORK har inte kunnat genomföra några tävlingar under året eftersom Bilsportförbundet inte tillåtligt tävlingar under första halvan av året. Vi brukar ha en cup där en eller två deltävlingar hålls under hösten så  vi valde i år att bara hålla träningar och att satsa på nästa år.

Medlemskap

Bara medlemmar får rösta på årsmötet.

Betala in 300 kr på SORKs BG 5167-4158 och skriv ditt namn och personnummer i meddelandefältet.

Maila sedan övrig information till info@sork.org

Familjemedlemskap gäller alla i familjen som är folkbokförda på samma adress.

Det är viktigt att du mailar information om alla i familjen som vill vara medlemmar

  • Namn
  • Personnummer
  • Mailadress
  • Adress
  • Telefonnummer

Det är angeläget att vi får alla uppgifter annars kan vi inte lägga in er i SBFs medlemsregister och då kan ni inte utnyttja ert medlemskap där eller få ut eventuella licenser.

God JUL och Gott Nytt

SORK-År!

Önskar SORKs styrelse

 

via Marie Löthman

Kommentarer inaktiverade.