Information från styrelsen

av admin — Kategori: UncategorizedKommentarer inaktiverade för Information från styrelsen

Information från SORK

I år får vi tyvärr se tillbaka på ett annorlunda och besvärligt år pga. utbrottet av Covid 19. Många av våra arrangemang har vi blivit tvungna att ställa in och så även årsmötet i januari. Vi beklagar det djupt men som situationen ser ut nu så ser vi ingen annan lösning.

Vi skickar ut en dagordning som vanligt men även styrelsens förslag. Ni är välkomna att maila in synpunkter och förslag på atos@calypso.se. senast 2021-01-07

Motioner från medlemmar kommer att behandlas av styrelsen som därefter fattar beslut. Revisorns granskning av vår verksamhet och ekonomi kommer också att finnas tillgänglig för er. Vi hoppas att denna lösning känns okej. Vi planerar in ett fysiskt mötte 2022 i Görans garage.

Styrelsen har jobbat på distans med att skaffa nya områden för oss att köra på men det har varit extremt trögt. Även i år har vi använt Offroadbanan i Osby med sin underbara terräng för både träffar och tävlingar men även Boarp.

Har ni kontakt med någon markägare med lämplig terräng där vi får vara så kontakta någon i styrelsen så hjälps vi åt att gå vidare med tillstånd mm

Hemsida

Ni glömmer väl inte att hålla koll på vår hemsida. www.sork.org.  Här hittar ni aktuell information om klubben och dess arrangemang. SORK har också en facebookgrupp som ni är välkomna till.

Träffar

SORK har anordnat sex av de tio planerade träffarna under året.

 Trialtävlingar

SORK har arrangerat Skånetrial som vanligt men endast med 4 deltävlingar som alla gick under sommar och höst. Totalt har 11 ekipage deltagit i fyra klasser under året. Prisutdelningen och höstfesten fick tyvärr ställas in men pokalerna väntar på att få komma till sina välförtjänta kämpar så fort läget tillåter.

Tanken med Skånetrialen är att det ska finnas en klass som passar alla terrängbilar. Har du inte ännu provat på trial så är du extra välkommen.  Vi hjälps åt att lägga banor och ingen behöver köra svårare terräng än vad de tycker de och bilen klarar av. Klass 1 kör i lättast terräng och här passar 4-hjulsdrivna bilar som inte är höjda. Har du en höjd bil så passar klass 2 bättre. Har du en bil med sexpunktsbur och övrig säkerhet så kan du även köra i klass 3 och 4.  Mer information om tävlingar och trial finns på hemsidan och där kan du även läsa mer om de olika klasserna.

Medlemskap

Familjemedlemskap gäller alla i familjen som är folkbokförda på samma adress.

Betala in 300 kr på SORKs BG 5167-4158 och skriv ditt namn och personnummer i meddelandefältet.

Maila sedan övrig information till info@sork.org

Bara medlemmar får rösta på årsmötet.

Det är viktigt att du mailar information om alla i familjen som vill vara medlemmar

  • Namn
  • Personnummer
  • Mailadress
  • Adress
  • Telefonnummer

Det är angeläget att vi får alla uppgifter annars kan vi inte lägga in er i SBFs medlemsregister och då kan ni inte utnyttja ert medlemskap där eller få ut eventuella licenser.

 

God JUL och Gott Nytt SORK-År!

Önskar SORKs styrelse

 via Marie Löthman

 

Kommentarer inaktiverade.